Samsunspor'da 2 transfer

/ Kaynak: İHA
Samsunspor'da 2 transfer

SPOR Haberleri  / İHA

Samsunspor, Bosna Hersek'in Zeljeznicar Sarajevo takımından Eldin Adilovic ile 3, Elazığspor'dan Arif Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, transferin son gününde Bosna Hersek'in Zeljeznicar Sarajevo takımından Eldin Adilovic ile 3, Elazığspor'dan Arif Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. nbsp;Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Altyapı Sorumlusu Mehmet Bank ile oyuncular Eldin Adilovic ve Arif Şahin katıldı. Törende konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Bugün transferin son günü. Bir transfer bitmeden açıklamak bize bundan önce de zarar vermişti. Bundan sonra da zarar verir. Her iki futbolcuların kulüpleriyle olan görüşmelerin bitmesi son güne kaldı. Eldin Adilovic'i uzun bir süredir seyrediyorduk. Hepimizin istediği bir oyuncuydu. Kendisine 3 yıllık imza attırdık. Arif Şahin de Elazığspor'da müthiş bir çıkış yakaladı. Arif Şahin'in bu zamana kadar üst üste 3. şampiyonluğu var. Bu sene de inşallah 4 olacak. Arif 4'de 4 yapmak istiyor. Bizim oyun sistemimize uyan bir oyuncudur. Şuana kadar yaptığımız 9 transferlerimizin 9'unu da başarı olarak görüyorum. Bu sezon aldığımız tüm oyuncular bize yarar sağlayacaklar. Transferlerde ince eleyip, sık dokuyoruz. İyi transferler yaptık. İki transferimiz de hayırlı olsun" dedi. 22 Temmuz sürecinde takımda sadece 2 futbolcu olduğunun altını çizen Kar, "Kongre öncesi elimizde 2 tane oyuncumuz vardı. Şu anda sadece elimizde kiralık olarak Ekigho var. Diğer oyuncular bizim kendi oyuncularımız. Bütün aldığımız oyuncularla beraber elimizde 25-26 tane Samsunspor'un kendi oyuncusu olan takımımız var. Bu da bizim için büyük bir başarıdır" diye konuştu. Samsunspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten yeni transferi orta saha oyuncusu Arif Şahin, "Büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Buradaki birinci hedefim şampiyonluk. Buraya geldiğimde maddiyat görüşmedik. Zaten görüşmemiz 5 dakika sürdü. Samsunspor'a büyük hedefler için geldim. Elazığspor'daki başarılarımızın daha iyisini burada başarmak istiyorum" şeklinde konuştu. Samsunspor'da çok gol atmak istediğini ifade eden Bosna Hersek'in Zeljeznicar Sarajevo takımından transfer edilen forvet oyuncusu Eldin Adilovic, "Samsunspor'a geldiğim için çok mutlu oldum. İlk gün havaalanına geldiğimde yöneticiler ve taraftarlar beni çok iyi karşıladı. Burada çok büyük işler yapacağız. Başka kulüplerde bana teklifte bulundu ama ben Samsunspor'u seçtim. Bu sene şampiyonluğa oynayacağız. Samsunspor'da çok gol atmak istiyorum. Geçen sene Bosna Hersek'de 18 tane gol attım ama Samsunspor'da çok daha fazla atmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Arif Şahin ile 2 yıllık, Eldin Adilovic ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...