Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a Manchester United piyangosu!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'a Manchester United piyangosu!

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'ın satışından yüzde 10 pay alacağı Alex Telles için Manchester United, Portekiz ekibi Porto'ya yaklaşık 40 milyon avroluk teklifte bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyerek ciddi bir gelirden olan Galatasaray'a Alex Telles'ten iyi haber geldi. Sarı kırmızılı takım oyuncunun satışından yüzde 10 pay alacak.

Devre arası transfer döneminde Bruno Fernandes'i kadrosuna katarak önemli bir transfere imza atan Manchester United'da ikinci hedef ise Porto'dan Alex Telles. Porto, Alex Telles'in satışı için İngiliz devinden 40 milyon Euro talep etti.

2016 yılında Telles'i Porto'ya 6,5 milyon Euro karşılığında gönderen Galatasaray, o dönem yaptığı anlaşma gereği bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay alacak.

Record'un haberine göre Manchester United ile Porto arasındaki görüşmeler sürüyor ve Kırmızı Şeytanlar 40 milyon Euro'da indirime gitmeye çalışıyor.

Porto ile olan sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan Telles'in serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro.

Galatasaray'ın kasasına 4 milyon avro

Manchester United, bonservis bedelinde indirime gidemez ve serbest kalma bedelini öderse Aslan'ın kasasına da 4 milyon Euro (Yaklaşık 33 milyon TL) girecek.

Alex Telles bu sezon çıktığı 49 maçta 13 gol atıp 11 asist yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...