Beşiktaşlı Sivok şokta, Çek Cumhuriyeti 1-2 Ermenistan

Beşiktaşlı Sivok şokta, Çek Cumhuriyeti 1-2 Ermenistan

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda Beşiktaşlı Tomas Sivok'un formasını giydiği Çek Cumhuriyeti evinde Ermenistan'a 2-1 mağlup oldu.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda Beşiktaşlı Tomas Sivok 'un formasını giydiği Çek Cumhuriyeti evinde Ermenistan 'a 2-1 mağlup oldu. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda Beşiktaşlı Tomas Sivok'un formasını giydiği Çek Cumhuriyeti evinde Ermenistan'a 2-1 mağlup oldu. Daha önce Danimarka'ya bir sürpriz yaşatan Ermenistan, Çeklere evinde beklemediği bir yenilgi tattırdı. Konuk takıma galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Mkrtchyan ve 90. dakikada Ghazaryan kaydetti. Tomas Rosicky'nin 71. dakikada gol Çek takımına yetmedi. Bu arada Beşiktaş'ın kaptanı Tomas Sivok karşılaşmada 90 dakika fomra giydi. Elemelerde 2. yenilgisini alan Çek Cumhuriyeti 9 puanda kalırken, Ermenistan 9 puana çıktı ve play off yolunda umutlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...