Formula 1 İstanbul’a dönüyor

Düzenleyen:
Formula 1 İstanbul’a dönüyor

SPOR Haberleri

İtalyan basını pandemi sebebiyle takviminde değişiklikler olan Formula 1'in 15 Kasım'da Türkiye'de düzenleneceğini öne sürdü.

Son olarak 2012'de İstanbul'da düzenlenen Formula 1'in yeniden ülkemize geleceği yönündeki bu iddia yarış severleri heyecanlandırırken, görüşmelerde son aşamaya gelindiği öğrenildi. Intercity İstanbul Park yönetimi gizlilik sözleşmesi gereği konuya ilişkin bilgi vermekten kaçınırken, Formula 1'den önemli isimlerin İstanbul'a gelerek piste yakın çevredeki otellerde kasım ayı için çok sayıda oda tutması bu iddiaların güçlenmesine neden oldu. Öte yandan kasım ayına kadar takvimi belli olan Formula'da sezonun nasıl devam edeceğine yönelik resmî bir açıklama henüz yapılmadı.

Pilotlar çok mutlu
Haas'ın Fransız pilotu Roman Grosjean “İstanbul çok güzel bir pist. Orada olmaktan ve yarışmaktan keyif almıştım. 8. viraj zorlayıcı. Çok hızlı olacağını düşünüyorum" dedi. Red Bull pilotu Alexander Albon ise İstanbul pistinin dünyanın en iyilerinden biri olarak nitelendirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...