Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milliler Romanya maçı hazırlıklarına devam ediyor

/ Kaynak: İHA
Milliler Romanya maçı hazırlıklarına devam ediyor

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takım, FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki sekizinci maçında karşılaşacağı Romanya maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

A Milli Takım, Kemerburgaz Kasımpaşa Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına ilk 15 dakikası açık olarak antrenman yaptı. Üst solunum yolunda enfeksiyon ve yüksek ateşi nedeniyle serum aldığı için otelde dinlenen Arda Turan ve Gökhan Gönül çalışmaya katılmadı. Çalışma sırasında sağ ayağı burkulan Burak Yılmaz ve sağ dizine darbe alan Mustafa Pektemek de antrenmanı yarıda bıraktı. 4 futbolcunun da tedavisine devam ediliyor. Antrenmanda milliler, ısınma hareketlerinin ardından pas ve koordinasyon çalışması yaptı. Basına kapalı kısımda ise Ay-yıldızlıların taktik ağırlıklı çalıştı. Milli Takım, Romanya ile oynayacağı karşılaşma için 9 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de Bükreş'e hareket edecek. Romanya maçının son çalışması Bükreş Ulusal Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenmandan önce saat 18.30'da A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve 1 milli futbolcu maçın oynanacağı stadyumda basın toplantısı yapacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...