Trabzonspor üçlü çekti

Trabzonspor üçlü çekti

SPOR Haberleri

Flavio, Lewis Baker ve Benik Afobe bordo-mavili takıma katkıda bulunacaklarını söylerken Başkan Ağaoğlu “Üçü de bize çok çabuk uyum sağladı” dedi

Trabzonspor’da yeni transferler Flavio, Lewis Baker ve Benik Afobe resmî sözleşmeye imzayı attı. Başkan Ahmet Ağaoğlu “Üç oyuncumuz da takıma faydalı olacağının sinyallerini şimdiden verdiler” derken “Üçü de kısa sürede bir şeyi öğrendi; futbolun kurallarında çok nadiren, yılda bir değişiklik olur ancak bizde maçtan maça değişiklikler oluyor! Onun için bu üç arkadaşımızın maçlarda buna hazırlıklı olmaları gerekiyor” diyerek TFF’ye taş attı.

Mücadelemiz sürecek
“Önümüzdeki sezon zor olacak” diyen Ağaoğlu “Son iki sezon hem güzel futbol oynayan hem de zirveyi zorlayan bir mücadelemiz vardı. Üzerine koyarak devam etmek zorundayız. Sıkıntı vermediğiniz zaman herkes için sempatiksinizdir. Ama ne zaman ki zirveyi zorlarsanız size bakış açısı değişir. Bunu bilerek yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımız lütfen biraz sabırlı olsunlar. Trabzonspor’un verdiği bu mücadele yeni bir mücadele değil” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...