Taraftarlar Romanya'dan Terim'e bağırdı, 'Hocam bizi bırakma'

/ Kaynak: AA
Taraftarlar Romanya'dan Terim'e bağırdı, 'Hocam bizi bırakma'

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Takım, Romanya ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 8. maçı için Bükreş'e geldi

A Milli Futbol Takımı, Romanya ile Salı günü oynayacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 8. maçı için Bükreş'e geldi. THY'ye ait özel uçakla Bükreş Uluslararası Henri Coanda Havalimanı'na gelen milli takım kafilesini karşılayan bir grup Türk vatandaş, teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Büyük ilgi gören Terim, kendilerini konaklayacakları otele götüren otobüse güçlükle gidebildi. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Terim'e, birkaç Galatasaraylı taraftarın "Hocam bizi bırakma" diye bağırarak seslerini duyurmaya çalışması dikkati çekti.
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı ve bazı yönetim kurulu üyeleri de milli takım kafilesiyle Bükreş'e geldi. A Milli Takım, maçın oynanacağı Ulusal Arena'da bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Fatih Terim ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek.
Grup ikinciliği açısından çok büyük önem taşıyan Romanya-Türkiye milli maç Salı günü saat 21.00'de başlayacak.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...