Dev derbide kural hatasının eşiğinden dönüldü

Düzenleyen:
Dev derbide kural hatasının eşiğinden dönüldü

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi ağırladığı derbide sarı kırmızılı ekip, kural hatasının kıyısından döndü.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe Türk Telekom Stadı'nda kozlarını paylaştı. Mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi.

İki takımın sahadan birer puanla ayrıldığı müsabakanın en ilginç anları ise salgın önlemleri kapsamında seyircisiz oynanan maçta sahaya meşale atılması ve sarı kırmızı takımın kural hatasının kıyısından dönmesiydi.

SAHAYA MEŞALE ATILDI

Mücadelenin ilk yarısında stat dışından "paraşüt"le meşale sahaya atıldı. Oyun bir süre duraklarken, mücadele meşalenin saha dışına atılmasıyla kaldığı yerden devam etti.

KURAL HATASININ KIYISINDAN DÖNÜLDÜ

Diğer ilginç an ise Galatasaray'ın oyun değişikliği yaptığı sırada kural hatasının kıyısından dönmesiydi. Sarı kırmızılıların aleyhine yapılması muhtemel kural hatası son anda önlendi.

Maçın 70. dakikasında Galatasaray üç oyuncu değişikliği birden yaptı. Sofiane Feghouli’nin yerine Babel, Arda Turan’ın yerine Etebo, Falcao’nun yerine ise Mbaye Diagne girdi.

FALCAO SAHADA KALDI

Ancak değişiklik sırasında tabelanın kaldırılmamasından dolayı oyundan çıkması gerektiğini fark edemeyen Falcao sahada kaldı.

GALATASARAY 12 KİŞİ OLDU 

O sırada oyuna Diagne de dahil olunca ev sahibi takım sahada 12 kişi oldu.

TEKNİK EKİP UYARDI 

Bu sırada Galatasaraylı futbolcular oyuna başlamak üzereyken teknik ekibin uyarısıyla değişiklik tabelası kalktı ve Falcao kenara geldi. (Hürriyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...