Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de yokları oynayan Slimani, Lyon'a transfer olmak üzere

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Fenerbahçe'de yokları oynayan Slimani, Lyon'a transfer olmak üzere

SPOR Haberleri  / Haberler

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla kulüp tarihinin en kötü forvetleri arasında yer alan Islam Slimani, bir dev transfere daha imza atmak üzere. Sarı-lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra Fransız devi Monaco'ya imza atan Slimani, bu kez de bir diğer Fransız devi Lyon ile görüşmelere başladı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Monaco forması giyen ve inişli çıkışlı bir performansa imza atan Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Islam Slimani'nin yeni adresi belli oluyor.

Memphis Depay'ın transferi için Barcelona ile görüşen Lyon, Islam Slimani için girişimlere başladı.

LEICESTER BONSERVİSSİZ VERMEYE HAZIR
Leicester City'nin, sözleşmesinin sonuna 1 yıl kalan Slimani'yi bonservissiz vermeye hazır olduğu ve oyuncunun da Lyon'a gitmek için istekli olduğu vurgulandı.

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen ve performansıyla adeta saç baş yoldurtan Slimani, geçtiğimiz sezon Monaco'da çıktığı 19 resmi maçta 9 gol - 7 asistlik bir performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...