Real Madrid Başkanı Perez'den Mesut Özil'e şok suçlamalar

Real Madrid Başkanı Perez'den Mesut Özil'e şok suçlamalar

SPOR Haberleri

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arsenal'e transfer olan takımın eski yıldızı Mesut Özil'e şok suçlamalarda bulundu.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arsenal'e transfer olan takımın eski yıldızı Mesut Özil'e şok suçlamalarda bulundu.Real Madrid'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Gareth Bale transferi sonrası tabiri caizse pabucu dama atılmış, kendisini Madrid'te güvende hissetmediği için ayrıldığını söylemişti. Sürpriz bir şekilde 43 milyon euro'ya Arsenal'e giden Mesut Özil için arkadan atıp tutmalar gecikmedi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Özil iyi bir profesyonel değildi. Kadınlara düşkündü. Sadece kadınlar da değil, geceleri uyumazdı" diyerek eski 10 numarasına çamur at izi kalsın misali bir hamleyle kötüledi. Perez'in bu iddiasını körükler nitelikte bir haberde İspanyol El Mundo gazetesinde çıktı.
Real Madrid'in Mesut Özil'i Arsenal'e gönderdi çünkü oyuncunun kadınlara düşkünğü oldukça fazlaydı. Mesut, transferin son gününde Real Madrid'den yaklaşık 50 milyon Euro gibi rekor bir bedelle Arsenal'e transfer olmuştu. Özil'in Milano'da yaşayan 31 yaşındaki eski Venezuela Kraliçesi, model Aida Yespica ile buluşmak için her fırsatta İtalya'ya gittiğini ya da ikilinin Paris'teki otellerde görüştüğünü yazan El Mundo, "Mesut Özil'in Yespica'ya düşkünlüğü futbol kariyerini tehdit edebilirdi" yorumunda bulundu. Yespica'yı görmek için 15 bin sterline özel uçak da kiralayan ünlü futbolcunun sık sık yaptığı yolculukların, maçlardaki performansını da etkilediği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...