Salah evsiz adama sataşan gruba engel oldu!

Düzenleyen:
Salah evsiz adama sataşan gruba engel oldu!

SPOR Haberleri

Liverpool'un yıldız ismi Muhammed Salah, benzin istasyonundaki evsiz adamı rahatsız eden gençlere müdahale ederek oradan uzaklaştırdı ve evsiz adama 100 sterlin yardımda bulundu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un Mısırlı yıldız ismi Muhammed Salah evsiz bir adama sataşan bir gruba engel olarak uyardı, “Birkaç sene sonra onun yerinde siz olabilirsiniz.” dedi.

Liverpool stadı Anfield yakınlarındaki bir benzin istasyonunda yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

28 Eylül’deki 3-1’lik galibiyetle sonuçlanan Arsenal maçı sonrası yaşandığı belirlenen olayda Salah, Bentley marka otomobiliyle istasyona girdikten sonra yoldan geçen grubun David Craig adlı evsiz adamı rahatsız ettiğini görüyor ve müdahale ediyor.

Anfield yakınlarında sokakta yaşadığını belirtilen 50 yaşındaki Craig olayı şöyle anlattı: “Bana söylenenleri duydu ve o insanlara dönüp ‘Birkaç yıl içinde siz de bu durumda olabilirsiniz‘ dedi. Sonra çıkarıp bana 100 pound verene kadar hayal gördüğümü sandım. O bir efsane.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...