Anadolu Efes, Zalgiris'e 89-73 kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Anadolu Efes, Zalgiris'e 89-73 kaybetti

SPOR Haberleri  / Haberler

Anadolu Efes, THY EuroLeague'in 4. haftasında Zalgiris Kaunas'a deplasmanda 89-73 mağlup oldu. Koronavirüs salgının yaşandığı bu süreçte birçok karşılaşma boş tribünlere oynanırken hatta maçlar ertelenirken, 5 bin taraftarın salonda maçı takip etmesi dikkat çekti.

THY EuroLeague'in 4. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Zalgiris ile karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz, rakibine 16 sayı farkla 89-73 mağlup oldu. Zalgiris Kaunas, bu galibiyetle 4'te 4 yaparken Anadolu Efes, ligde 3. mağlubiyetini aldı.

MAÇI 5 BİN KİŞİ İZLEDİ
Koronavirüs salgının yaşandığı bu süreçte bir çok karşılaşma boş tribünlere oynanırken, 5 bin taraftarın salonda maçı takip etmesi dikkat çekti.

Anadolu Efes, Zalgiris'e 89-73 kaybetti

ZENIT HÜKMEN MAĞLUP SAYILDI
Bu hafta oynanması planlanan Valencia-Zenit ile Asvel-Kızılyıldız maçları koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Hem bugünkü Valencia hem de 13 Ekim'deki Baskonia maçlarına çıkamayan Zenit, iki maçta da 20-0 hükmen mağlup sayıldı.

SIRADAKİ RAKİP ASVEL
Lacivert beyazlılar, Euroleague'in 5. haftasında Fransız ekibi Asvel'i konuk edecek. Zalgiris Kaunas ise Valencia ile evinde kozlarını paylaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...