Eski Galatasaraylı Kostas Mitroglou, kadro dışı bırakıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Eski Galatasaraylı Kostas Mitroglou, kadro dışı bırakıldı

SPOR Haberleri  / Haberler

Bir dönem Galatasaray forması giyen Yunan forvet Kostas Mitroglou, Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas Boas kadro dışı kaldı.

Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas Boas, Kostas Mitroglou'yu kadro dışı bıraktığını ve bu sezon kesinlikle forma vermeyeceğini söyledi.

Bordeaux maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Kostas Mitroglou planlarımı arasında yok. Kendisine çözüm bulmasını söyledik, bulamadı. Sözleşmesi var ancak hiçbir şansı yok, oynamayacak. Bunu yapmak hoşuma gitmiyor ama kadroyu böyle seçtim. Herkesin bir şansı olabilir ancak onun olmayacak" dedi.

TÜRKİYE, İSVİÇRE VE KATAR'I REDDETTİ
Marsilya'nın bonservis bedeli talep etmediği Mitroglou'nun Türkiye, İsviçre ve Katar'dan teklifler olmasına rağmen ayrılmadığı kaydedildi.

32 yaşındaki Kostas Mitroglu, 2017 yazında 15 milyon euro bonservis karşılığında Benfica'dan Marsilya'ya transfer oldu ve son 2 sezonu Galatasaray ve PSV Eindhoven'da kiralık geçirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...