Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Senin yüzünden gol yedik" deyip takım arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
"Senin yüzünden gol yedik" deyip takım arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldü

SPOR Haberleri  / İHA

Uganda Amatör Ligi'nde oynanan bir maçta bir futbolcu yaptığı hata nedeniyle takımı gol yiyince takım arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldü.

Uganda'da Lamwo Bölge liginde oynayan 22 yaşındaki Churchill Owaci, maçta yaptığı hatayı canıyla ödedi.

Savunma mevkinde oynayan Owaci, maç esnasında hata yaptı ve bu hatayı rakip oyuncular gole çevirdi. Bunun üzerine gole sinirlenen takım arkadaşları genç futbolcuya saldırdı. Güvenlik görevlileri ve rakip takım futbolcularının araya girmesiyle kavga son buldu ve maç kaldığı yerden devam etti.

Churchill Owaci, maçtan sonra kendisine saldıran takım arkadaşları ile kavga etti. Bisiklet üzerinde duran bir takım arkadaşına attığı yumrukla arkadaşını yere düşürdü. Diğer arkadaşları da Owaci'ye çullandı. Arkadaşlarının elinden kurtulan ovacı bir kaç metre koştuktan sonra bilincini kaybedip yere düştü. Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki futbolcu bir saat sonra hayatını kaybetti.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve şuana kadar kardeş olan iki kişinin gözaltına alındığını söyledi.

BENZER OLAY 1994 DÜNYA KUPASI'NDA YAŞANMIŞTI

Kolombiyalı futbolcu Andres Escobar'ın takımının ABD'ye 2-1 yenildiği maçta kendi kalesine attığı gol, hayatına mal olmuştu. Escobar, şampiyona sonrası ülkesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölmüştü. Kolombiya mafyasının bu maç için yüksek miktarlarda bahis oynadığı ve Escobar'ın kendi kalesine attığı golü kabullenemediği iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...