Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına'nın yerinde yeller esiyor!

Fırtına'nın yerinde yeller esiyor!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer bu sezon Eddie Newton’la çıktığı 5. lig maçında ikinci yenilgisini tattı. İki de beraberliği olan Trabzonspor şimdiden 10 puan kaybetti. Buruk’un takımı İrfan Can ve Visca’nın golleriyle ilk üç puanına uzandı, büyük moral depoladı

UĞUR AKTAN

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon karşılıklı şampiyonluk mücadelesi veren ancak bu sezona beklentilerin oldukça uzağında başlayan iki takımın mücadelesinde gülen Trabzonspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Başakşehir oldu. Bu maça kadar ligde golü bulunmayan Okan Buruk’un takımı üç puana İrfan ve Visca’nın golleriyle uzandı.

Diziliş değişti
Oldukça tempolu bir 90 dakikaya sahne olan maçtaki taktiksel sürpriz ise Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk’un, takımı geçtiğimiz yıl şampiyonluğa taşıyan Crivelli-Ba’lı çift forvetli düzeninin dışına çıkmasıydı. Deniz Türüç’ü 11’de kullanan genç teknik adam takımını sahaya 4-1-4-1 dizilişiyle çıkardı.

Visca golle döndü
İlk yarıda Abdülkadir, Baker ve Safa ile önemli gol pozisyonları bulan Trabzonspor bu fırsatları değerlendiremedi. Baker’ın İrfan’a kaptırdığı topun ardından bir de rakibini takip etmekte gecikmesi ilk yarının skorunu belirlerken, Visca sezon başından beri süren formsuzluğunu 54’te çıkardığı muhteşem şutla sonlandırdı: 2-0.

Real bile etkilenir
Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton maçın ardından, ‘’Bahane olarak söylemiyorum ama Abdulkadir Parmak, Ekuban, Flavio, Nwakaeme gibi 4 önemli, anahtar oyuncumuz yoktu. Böyle kritik oyuncuları olmayan Real Madrid bile futbol olarak olumsuz etkilenir. Oyun olarak biz de çok etkilendik’’ sözlerini kullandı.

Yenmeyecek goller
∂ Bordo-mavili teknik adam, ‘’Oyunun ilk 25 dakikasında kötü değildik. Golü yedikten sonra 10 dakika kadar sendeledik. Olmaması gereken goller yedik. Kenardan oyunculara enerji vermeye çalışıyoruz ancak işler istediğimiz gibi olmadı. Futbolcuların ortaya koyduğu futboldan kesinlikle memnun değilim’’ şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...