Burak ve Yusuf attı, Lille farklı kazandı

Düzenleyen:
Burak ve Yusuf attı, Lille farklı kazandı

SPOR Haberleri

Fransa Ligue 1'in 7. haftasında Lens'i konuk eden Lille, 9 kişi kalan rakibini 4-0'lık skorla dağıtırken, maça milli yıldızlarımız damgasını vurdu. Burak Yılmaz maçın açılış golünü atarken, Yusuf Yazıcı da takımının 4. golünü filelere yolladı. Zeki Çelik ise bir asist yaptı. Lille bu sonucun ardından haftayı 17 puanla lider tamamladı.

Fransa Ligue 1'in 7. haftasında Lille ile Lens karşı karşıya geldi. Ev sahibi Lille, kritik maçtan 4-0'lık skorla galip ayrılırken, milli yıldızlarımız Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı attıkları gollerle, Zeki Çelik ise yaptığı asist ile galibiyette büyük pay sahibi oldu.

BURAK YILMAZ'DAN GOLLERE DEVAM

Maça 11'de başlayan ve 65 dakika sahada kalan Burak Yılmaz, 11. dakikada sahne alarak skoru 1-0'a getiren golü kaydetti. Ay-yıldızlı futbolcu, böylece Lille formasıyla bu sezon ligde 3. kez fileleri havalandırdı.

76'da oyuna dahil olan Yusuf Yazıcı ise 79. dakikada attığı golle skoru belirleyen isim oldu. Lille'de diğer milli futbolcumuz Zeki Çelik ise 90 dakikada sahada kaldı. Ev sahibinin diğer golleri ise 47'de Jonathan Bamba ile 69'da Jonathan Ikone'den geldi.

LENS 9 KİŞİ TAMAMLADI

Konuk ekip Lens, Gradit'in 57'de, Michelin'in de 75'te kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 9 kişi tamamladı.

Lille bu karşılaşmanın ardından puanını 17'ye yükselterek, 7. haftayı lider tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...