Samet Aybaba iddialı, 'Galatasaray maçımız bol gollü olur'

Samet Aybaba iddialı, 'Galatasaray maçımız bol gollü olur'

SPOR Haberleri

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu haftaki Galatasaray maçlarının bol gollü geçeceğini düşündüğünü söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu haftaki Galatasaray maçlarının bol pozisyonlu ve bol gollü geçeceğini düşündüğünü söyledi. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçı ile ilgili olarak, "Oyuncularım hem psikolojik hem skor olarak çıkış arıyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bol pozisyonlu, bol gollü maç olacağını düşünüyorum" dedi. Aybaba, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 13 Eylül Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini anlattı. İstanbul'da zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Aybaba, "Rakip hücum yapmayı seven bir takım. Özellikle oyunun ilk 20 dakikasında çok baskılı oynuyorlar. Kaliteli ve üst düzey futbolcuları var. Biz ise lige kötü başladık. Gaziantep maçında iyiydik, sonra Bursaspor maçında vasat bir maç oynadık. Biz de iyi bir takımız. Oyuncularım hem psikolojik hem skor olarak çıkış arıyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bol pozisyonlu, bol gollü maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Aybaba, Galatasaray'ın etkili olduğu yerlerde önlemler alacaklarını, kendi oyun planını uygulayacaklarını söyledi. "Oyun sistemde değil ama oyuncu yerlerinde birkaç değişiklik yapabiliriz" diyen Aybaba, oyunun başında baskıya karşı bir sistem geliştirmeye çalıştıklarını, 60- 90 dakikalar arasında farklı şeyler düşündüklerini kaydetti.
Takımın hızlı hücuma çıkma sorunu yaşadığını, oyunu enine, geriye ve dik oynamaya alışık olmadığını ifade eden Aybaba, oyundan çabuk çıkan bir takım oluşturmayı hedeflediklerini, bunun için de zamana ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.
Yeni transferlerin takımlarından hazır gelmediğini, belli bir sürece ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Aybaba, "Takımın, ilerleyen zamanlarda keyif veren bir takım haline gelecek. Tüm futbolcular gayretli, istekli. Bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Eğer sisteme bağlı oyuncular disiplinli oynarlarsa pozisyon bulmada, gol atmada ve pozisyon vermede bir sıkıntımız olacağını zannetmiyorum" diyerek sözlerine son verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...