Konyaspor sosyal medyadan Fenerbahçe'nin gol müziğini paylaştı

Düzenleyen:
Konyaspor sosyal medyadan Fenerbahçe'nin gol müziğini paylaştı

SPOR Haberleri

İttifak Holding Konyaspor, Fenerbahçe galibiyetini sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kutladı. Yeşil beyazlıların paylaşımında video olarak sarı lacivertli ekibin gol şarkısı "Blah Blah Blah" yı kullanması dikkat çekti.

Süper Lig'in 8. haftasında İttifak Holding Konyaspor, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Yeşil beyazlılar, karşılaşma sonrası galibiyeti resmi Twitter hesabı üzerinden yayınladığı video ile kutladı. Paylaşımda sarı lacivertli kulübün her gol sonrası çaldığı "Blah Blah Blah" şarkısının tercih edilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Konyaspor sosyal medyadan Fenerbahçe'nin gol müziğini paylaştı

SEZON BAŞINDA GOL ŞARKISINI DEĞİŞTİRDİLER
Fenerbahçe bu sezonun başında Kadıköy'de oynadığı maçlarda çalan gol şarkısında değişikliğe gitmeye karar vermiş ve taraftarlar arasında yapılan anket sonrasında Armin van Buuren'e ait "Blah Blah Blah" şarkısı seçilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...