Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Romanya galibiyeti için ne yazdılar

Romanya galibiyeti için ne yazdılar

SPOR Haberleri

Türkiye'nin Romanya galibiyetinin ardından Dünya basını Fatih Terim'den övgüyle bahsetti.

REUTERS: Mevlüt'ün golü görülmeye değerdi. Terim, 3. kez başına geçtiği Türk Milli Takımı'na hayat getirdi. nbsp;
AFP: Romanya'yı deviren Türkiye, Hollanda'yı 2014 Dünya Kupası'na gönderdi. Şimdi play-off'lara kalarak final biletini alma sırası Fatih Terim'in gelişiyle büyük çıkış yakalayan Türkler'de.
ASSOCİATED PRESS: Uluslararası çapta iki forvet Burak ve Mevlüt, Türkiye'ye Bükreş'te altın değerinde 3 puan kazandırdı. Terim'in gelişiyle iki maçta altı puan alan Türkiye, Brezilya ümidini son ana kadar sürdürecek. nbsp;
PROSPORT (ROMANYA): Artık tek ümidimiz Hollanda'nın Türkiye'yi yenmesi. Ama efsanemiz Hagi'ye göre bu da mümkün değil. Fatih Terim ile artık grupta bir başka Türkiye var ve büyük ihtimalle Hollanda'yı da yenecekler. nbsp;
GAZETA SPORTURİLOR (ROMANYA): Fatih Terim tarihi yeniden yazdı. Bu kez de bizim karşımızda. Artık, Hollanda'nın kalan maçlarında Macaristan ve Türkiye'yi yenmesi için dua edeceğiz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...