Visca'dan Fenerbahçe adımı! 'Gümüşdağ ile görüştü' iddiası

Düzenleyen:
Visca'dan Fenerbahçe adımı! 'Gümüşdağ ile görüştü' iddiası

SPOR Haberleri

Başakşehir'in yıldızı Edin Visca'nın, başkan Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Sezon başında 18 transfere imza atan Fenerbahçe, devre arası için bir bomba daha patlatmak üzere! Süper Lig'de dengeleri değiştirecek bir son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor...

2 SEZONDUR İSTİYOR 

Fenerbahçe'nin yaklaşık 2 sezondur Başakşehirli Edin Visca'yı transfer etmek istediği biliniyor.

Sarı-lacivertli ekipte Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğe gelmesinin ardından bu transfer konusunda daha somut adımlar atıldığı iddia edilmişti.

"KİMSE KAPIMIZI ÇALMADI"

Başkan Göksel Gümüşdağ sezon başında çıkan haberleri "Haberlere bakacak olursak, Edin Visca bizden ayrılıyormuş. İrfan Can Kahveci de öyle. Takas pazarlıkları, Visca'ya karşılık iki futbolcunun önerildiği söyleniyor, şaşırıyorum. Çünkü bunlar gerçek değil. Ne telefonla, ne yazılı, ne de sözlü bir teklif aldık. Kimse kapımızı çalmadı" diyerek yalanlamıştı.

Fanatik'in haberine göre; Sarı-lacivertliler, Başakşehir cephesinden haber beklerken flaş bir gelişme yaşandı.

Emre Belözoğlu ile sürekli kontakta bulunan 30 yaşındaki Bosnalı kanat oyuncusunun, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşüp Fenerbahçe'ye gitme isteğini dile getirdiği bildirildi.

"BENİM İÇİN YENİLİK ZAMANI GELDİ" 

Visca'nın "Uzun süredir bu kulübe tüm samimiyetimle hizmet ettim. Artık benim için bir yenilik zamanı geldiğini düşünüyorum. Fenerbahçe'nin teklifini düşünmenizi istiyorum" dediği gelen haberler arasında...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...