Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı

SPOR Haberleri

Erol Bulut'un takımı 2. Lig temsilcisi Karacabey Belediye'yi Onur'un kendi kalesini vurmasıyla devirdi. Kaleci Altay'ın atıldığı maç zevksiz geçti

EMİN ULUÇ

Fark beklendi ama...
Fenerbahçe, Kadıköy’de aldığı seri mağlubiyetlerle bozulan Süper Lig moralini Türkiye Kupası’nda düzeltmeyi hedefliyordu. Gaziantep deplasmanı öncesi 2. Lig ekibi Karacabey Belediye doping için biçilmiş kaftan gibiydi. Erol Bulut’un 3’lü savunmayla başladığı maçın 11. dakikasında Onur’un kendi kalesini vurmasıyla 1-0 öne geçen Fenerbahçe’nin farkı açması bekleniyordu ama…

Altay kırmızı gördü
Kendi liginde 15 haftayı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geçen Karacabey’in kolay teslim olmaya niyeti yoktu. Sadece fiziksel değil, oyun aklıyla da güçlü bir duruş sergileyen mavi-siyahlılar özellikle savunma arkasına derin toplarla Fenerbahçe’yi bunalttı ki, 28’de benzer bir atakta Ömer’le karşı karşıya kalan Altay ceza sahası dışında topa elle müdahale edince kırmızı gördü.

Tur tek golle geldi
Fenerbahçe’de Ömer Faruk yerini Oytun’a bırakırken, Karacabey baskısını artırdı. Erol Bulut orta saha direncini artırmak için adalesi sertleşen Sosa’nın yerine Ozan’ı sahaya sürdü. Beraberlik için yüklenen Karacabey’in savunmada verdiği açıklardan pozisyon bulan Fenerbahçe skor üretemedi. Sarı-lacivertliler, durağan, tatsız tuzsuz oyununa rağmen tur biletini cebine koymayı becerdi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı

Erol Bulut: Kale Oytun'un
Maçı değerlendiren F.Bahçe'nin çalıştırıcısı Erol Bulut, "Gördüğünüz gibi kupa maçları da kolay değil, elenen çok Süper Lig takımı oldu. Biz tur atladık ve yola devam ediyoruz" derken, "G.Antep farklı sistemle oynuyor. Ona göre çalışacağız ve oradan üç puanla döneceğiz. Kalede ihtimalle Oytun olacak. Ona güveniyoruz" sözlerini kullandı. Ligde kötü sonuçlarla gelen eleştirilerin sorulduğu Bulut, "Sportif direktörümüz Emre Belözoğlu gerekenleri söyledi, net konuştu. Onun söylediklerine biz de katılıyoruz" diye konuştu.

OYTUN: HEP HAZIRDIM
Bu daha başlangıç

F.Bahçe'de Altay'ın atılmasıyla kaleyi devrelan Oytun Özdoğan, "Bir kaleci hep hazır olmalı. Ben de hep çalıştım. Bu benim ilk maçımdı. Daha hiçbir şey olmadı, bu bir başlangıç. G.Antep'te kalede Harun abi veya ben olalım, fark etmez. Yeter ki oradan üç puanla dönelim" açıklaması yaptı.

EUROLEAGUE FİNAL BAŞVURUSU
Potada büyük hedef

F.Bahçe'de erkek basketboldan sorumlu yönetici Sertaç Komsuoğlu, “2023’te Cumhuriyetimizin 100 kuruluş yıl dönümünde Final-Four’u İstanbul’a almak için Eurolegaue ile görüştük. Buna çok sıcak baktılar. O Final-Four’da final oynayacak bir takım kuracağız” açıklaması yaptı. 

BUGÜN MR'I ÇEKİLECEK
Sosa sakatlandı

F.Bahçe'de dün sahaya 11'de çıkan Jose Sosa, ilk yarının ardından sakatlığı sebebiyle oyundan alındı. Kasığından sakatlandığı öğrenilen yıldız futbolcunun durumu bugünkü MR sonrası netleşecek. Sosa hafta içinde koronavirüse rağmen verdiği partilerle gündeme gelmişti. 

ALACAK DAVASINI KAZANDI
Kruse'den kötü haber

Almanya'nın önde gelen yayın organlarından Kicker, Max Kruse'nin Fenerbahçe'ye alacakları için açtığı davayı kazandığını yazdı. Haberde, "Fenerbahçe'nin Kruse'ye 7,5 milyon avroluk bir ödeme yapması bekleniyor" denildi. Sarı lacivertlilerin karara 15 gün içinde itiraz hakkı var.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı

İMZALI FORMA VERİLDİ
Erdoğan'a vefa

F.Bahçe yönetimi, sarı-lacivertli takımda 1985-87 yılları arasında forma giyen Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz’a karşılaşma öncesi forma hediye etti. Erdoğan'a verilen formayı F.Bahçeli bütün futbolcuların imzaladığı görüldü. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...