Samet Aybaba, 'Bize yaradı'

Samet Aybaba, 'Bize yaradı'

SPOR Haberleri

Galatasaray deplasmanından 1-1'lik eşitlikle dönen MP Antalyaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, kendileri açısından yararlı bir maç geçtiğini söyledi.

Galatasaray deplasmanından 1-1'lik eşitlikle dönen Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, kendileri açısından yararlı bir maç geçtiğini söyledi. Galatasaray deplasmanından 1-1'lik skorla dönen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu. Aybaba açıklamasında Galatasaray karşısında cesur oynadıklarını belirterek ligin üçüncü maçında kendilerini bulduklarını ve maçı galip de bitirebileceklerini söyledi.
İşte Aybaba'nın yayıncı kuruluşa verdiği o açıklama:
"İKİNCİ GOLÜ DE BULABİLİRDİK"
"Çok iyi maç oldu. Biz bugün rakibimizi bekleyelim. Çabuk kontra atağa çıkıp boşalan defansın arkasına sızmayı hedefledik. Galatasaray'la oynuyorsunuz. Zor tabii. Daha sonra Galatasaray'ın hamlesine üç savunmaya dönerek cevap verdik. İkinci golü de bulabilirdik. Maçta bir ara 6-7 oyuncuyla hücum ettik. Bu da bizim için çok önemli bir durum."
"DÖRDÜNCÜ MAÇTA KENDİMİZİ GÖSTEREBİLDİK"
"Milli takım arası bize yaradı. İstediğimiz performansı 3 maçta yakalayamamıştık. Dördüncü maçımız bizim için yararlı oldu. Oyuncularımız kendini gösterme şansı yakaladı. Daha da iyi olmak ve sürekli kazanmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...