Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Geceye damga vuran olay! Son şampiyonu yendikten sonra hüngür hüngür ağladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Geceye damga vuran olay! Son şampiyonu yendikten sonra hüngür hüngür ağladı

SPOR Haberleri  / AA

İngiltere Premier Ligi'in 17. haftasında son şampiyon Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Southampton'a 1-0 yenildi ve 12 maç sonra ligde kaybetmiş oldu. Ev sahibi ekibin Avusturyalı teknik direktörü Ralph Hasenhüttl, maçın ardından döktüğü gözyaşıyla geceye damga vurdu.

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında Liverpool, deplasmanda Southampton'a 1-0 yenildi.

Southampton, St. Mary Stadı'nda konuk ettiği Liverpool'a karşı 2. dakikada Danny Ings'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Ev sahibi takım, ikinci yarıda gol atılmayan karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Premier Lig'de 12 maç sonra kaybeden Liverpool, bu sonuçla 33 puanda kalırken, Southampton 29 puana yükseldi.

Liverpool, ligin 4. haftasında Aston Villa'ya, deplasmanda 7-2 yenilmişti.

MAÇIN ARDINDAN GÖZYAŞI DÖKTÜ
90 dakikanın sona ermesinin ardından Southampton teknik direktörü Ralph Hasenhüttl'ün yaşadığı sevinç ise geceye adeta damga vurdu.

Alplerin Klopp'u lakabıyla tanınan Avusturyalı teknik adam Ralph Hasenhüttl, alınan galibiyetin ardından saha içinde diz çöktü. Bu anlar yayıncı kuruluş görüntülerine yansıdı. Mutluluktan gözyaşlarını tutamayan Hasenhüttl sevincini teknik heyet ve futbolcularla yaşadı.İngiliz basını da bu anları manşetlerine taşıdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...