Osayi tamam Szalai yolda

Osayi tamam Szalai yolda

SPOR Haberleri

Mesut Özil için geri sayıma geçen sarı lacivertliler, QPR’ın Nijeryalı sağ açığı Bright Osayi-Samuel’i bitirdi. Macar stoper Attila Szalai de Kadıköy’e gelmek için yola çıktı.

Emin Uluç

Şampiyonluk hedefi için kadro derinliğini artırmakta kararlı Fenerbahçe’den sıra dışı bir transfer hamlesi geldi. Dünya yıldızı Mesut Özil’in pazartesi imzaya bekleyen sarı lacivertliler, Macar stoper Attila Szalai için de mutlu sona yaklaştı. Bu arada gelecek sezonun transferini de bitirdi. Fenerbahçe, İngiliz 1. Lig takımlarından QPR’ın 21 yaşındaki sağ açığı Bright Osayi-Samuel’le 4 yıllık anlaşmaya vardı. Aralarında Celtic ve Rangers’ın da olduğu 11 takımın istediği Nijeryalı sarı lacivertlileri seçti.

Stoper de bitti
İngiliz medyasına göre en az 10 milyon pound ederi olan Osayi sezonu QPR’da tamamlayacak. Fenerbahçe’nin bonservis bedeli ödemeyeceği sağ açık, 2021-22’den itibaren çubuklu için ter dökecek. Öte yandan, Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollo’da forma giyen çift ayaklı Macar stoper Szalai’den de güzel haber geldi. Apollo, 22 yaşındaki Szalai’nin transferi için F.Bahçe’yle anlaştıklarını açıkladı. Sarı lacivertliler de Macar savunmacının transferinin bittiğini duyurdu.    

HAKEMLERE İSYAN VAR
Çifte standart!

∂ Kasımpaşa maçında Mert Hakan’ın atıldığı pozisyonda Aytaç’ın sahada kalmasına Fenerbahçe’nin isyanı sürüyor. Mert Hakan, “Acıyla tepki verdim” savunması yaparken sarı-lacivertli kulüp yaptığı resmî açıklamaya, hakemlere, PFDK ve Tahkim’e yüklendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...