Arsene Wenger: "Bu dönemin en büyük transferi Mesut Özil"

Düzenleyen:
Arsene Wenger: "Bu dönemin en büyük transferi Mesut Özil"

SPOR Haberleri

Arsenal'in efsane Teknik Direktörü Arsene Wenger, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferini değerlendirdi. Fenerbahçe'nin büyük bir transfere imza attığını belirten deneyimli teknik adam, "Bu döneminin en büyük transferi şu anda Mesut Özil" dedi.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcu Mesut Özil’i kadrosuna katmasıyla birlikte tüm dünya bu transferi konuşuyor.

Mesut Özil’in 4 yıl boyunca beraber çalıştığı dünyaca ünlü teknik direktör Arsene Wenger ise konuyla ilgili beIN Sports'a konuştu.

Wenger, futbol dünyasında ses getiren bu transferin Süper Lig’e yerel ve uluslararası anlamda nasıl etkileyeceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Arsene Wenger, Fenerbahçe’nin Mesut Özil hamlesini; güncel olarak ocak ayı transfer döneminin en büyük transferi olarak değerlendirdi. Wenger; “Sizin adınıza böyle bir transferi duyurmanın oldukça zevkli olduğunu düşünüyorum. Şu dönemde pek fazla transfer gerçekleştirilmiyor. Bu transfer güncel olarak ocak ayı transfer döneminin en büyük transferi durumunda. Çünkü futbol dünyası şimdilerde biraz sessiz. Bu, ligde güçlü bir konumda bulunan Fenerbahçe için güzel bir haber. Mesut, şampiyonluğu kazanma konusunda iddialı olan takımı için yapbozun bir parçası olabilir” ifadelerine yer verdi.

“Mesut’un her zaman Arsenal’de olmasını isterdim”

Fransız teknik adam, Fenerbahçe hakkında aranızda bir sohbet oldu mu sorusuna ise; “Onun her zaman Arsenal'de olmasını istedim. Fakat her zaman için güçlü bir Türk bağı olduğunu hissedebiliyordum. Ailesiyle, menajeriyle, babasıyla tanıştım, bu sayede Türkiye ile güçlü bir ilişkisi olduğunu gördüm. Aynı zamanda Türkiye ligine de büyük bir ilgisi vardı” şeklinde yanıt verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...