Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaan Ayhan'dan transfer iddialarına cevap: Sezonu kesinlikle İtalya'da tamamlayacağım

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Kaan Ayhan'dan transfer iddialarına cevap: Sezonu kesinlikle İtalya'da tamamlayacağım

SPOR Haberleri  / Haberler

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için gündeme gelen isimlerden olan milli oyuncu Kaan Ayhan, Twitch platformu üzerinde yaptığı yayın esnasında samimi açıklamalarda bulundu. "Transfer için beni ikna etmeye mi geldiniz?" diyerek takipçilerine takılan Kaan, sezonu kesinlikle Sassuolo'da tamamlayacağını belirtti.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kaan Ayhan, Twitch canlı yayınında konuştu.

Oyun oynadığı esnada soruları cevaplayan milli oyuncu, bir izleyicinin "Bugün yine Galatasaray'a transfer oldun" yorumuna samimi şekilde cevap verdi.

Kendisinin de Türkiye'ye gelmek istediğini kaydeden Kaan Ayhan, "Haberleri gördüm, bakalım ne zaman gelip alacaklar. Türkiye'ye dönmeyi isterim. Eşim de çok istiyor." ifadelerini kullandı.

"YAYINDAN DEĞİL, İTALYA'YA GELMENİZ LAZIM"
"Seni almaya geldik" mesajını da cevaplayan Kaan, "Öyle yayından değil, İtalya'ya gelmeniz lazım. Yoksa ikna etmeye mi geldiniz?" dedi.

Kaan Ayhan'dan transfer iddialarına cevap: Sezonu kesinlikle İtalya'da tamamlayacağım

"SEZONU SASSUOLO'DA BİTİRECEĞİM"
İzleyicilerin ısrarlı soruları sonrasında konuya açıklık getiren Kaan Ayhan "Teklif gelmedi ama gelse bile henüz yarım sezondur buradayım, çıkan haberler doğru değil. Sezonu kesinlikle Sassoulo'da bitireceğim. Ondan şüpheniz olmasın. Beni kimse aramadı yalnızca Şenol Hoca ile konuştum, hayır dememe bile gerek yok çünkü hiç ihtimali yok" dedi.

Sezon başında 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle Düsseldorf'tan Sassuolo'ya transfer olan Kaan Ayhan, bu sezon 15 maçta 709 dakika süre aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...