Terim'den oyuncularına ikaz: Hata lüksümüz yok

Terim'den oyuncularına ikaz: Hata lüksümüz yok

SPOR Haberleri

Ankaragücü yenilgisini ‘yol kazası’ olarak belirten Galatasaray’ın tecrübeli teknik adamı oyuncularına “Şampiyonluk yolunda artık hata istemiyorum” dedi.

Yalımcan Sarpyel

Sekiz maçlık üstü üste kazanma serisi Ankaragücü mağlubiyetiyle sonlanan Galatasaray, bugün evinde Sivaspor’u ağırlayacak. Alanya ve Erzurum maçlarından sonra Ankara ekibine karşı da kazanan kadroyu bozmayan Fatih Terim, Sivasspor maçında hem mecburi hem de taktiksel değişiklikler yapacak. Tecrübeli teknik adam cezalı Mustafa’nın yokluğunda hücum hattında Falcao, Babel ve Halil’i antrenmanlarda denerken kararını Kolombiyalı yıldızdan yana verdiği öğrenildi.

Gradel’e Yedlin kilidi
Sakatlığını tamamen atlatan Feghouli’yi de on birde görevlendirecek olan Terim, bir hamle de orta sahaya yapacak ve ağrıları olmazsa maça Taylan’la başlayacak. Terim ayrıca sol bekte Saracchi’nin yerine Linnes’i kullanacak. Sivasspor’un analizlerini tamamlayan Fatih Hoca, Yedlin’e, Gradel için sıkı markaj emri verirken stoperleri de Yatabare için uyardı. A.Gücü mağlubiyetini ‘yol kazası’ olarak niteleyen Terim “Artık hata yapma lüksümüz yok” diyerek ikazda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...