Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Cengiz ile Terim arasındaki ipler kopma noktasında

Mustafa Cengiz ile Terim arasındaki ipler kopma noktasında

SPOR Haberleri

Belhanda’nın sözleşmesinin tek taraflı feshi ikilinin arasını bir defa daha açtı. Terim, şampiyonluğa giderken takımın olumsuz etkilenmemesi adına mayıstaki seçimi bekleme kararı aldı

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da Younès Belhanda defteri, oyuncunun yönetimi hedef alan açıklamaları sonrası kapandı. Bu ayrılık sarı kırmızılı camiayı ikiye böldü. Başkan Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim arasındaki ipleri bir defa daha gerdi. Bugüne kadar çokça kopma noktasına gelen ilişkiler bir şekilde tatlıya bağlandı. Ancak, şampiyonluk yarışı yapılırken ve bitime sadece 12 maç kalmışken Faslı yıldızın idari kararla gönderilmesi Fatih Terim’i belki de en çok sinirlendiren olay oldu.

Çift forvet denemesi
Son iki maçında beş puan bırakarak şampiyonluk yolunda yara alan Galatasaray’da hedef Kayserispor karşısında yeni bir seri başlatmak. Fatih Terim, cezası biten Mustafa Muhammed ve Sivas maçında etkili olan Falcao’yu yan yana denedi. Terim, çift forvet konusundaki kararını bugün yapılacak idman sonrası verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...