Beşiktaş'ta yenilginin sebebi 'operasyon'

Beşiktaş'ta yenilginin sebebi 'operasyon'

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı oyuncular devre arasında hakemden şikâyetçi oldu. Sergen Yalçın kart sınırındaki isimlerden daha tedbirli olmalarını istemek zorunda kaldı

Murad Tamer

Lider Beşiktaş şampiyonluk yolunda farkı açma şansını Kasımpaşa'ya yenilerek teperken gündeme yine hakem geldi. Üste üste ikinci defa Beşiktaş'ın maçını yöneten Halil Umut Meler'in kararlarına bu defa futbolcular daha çok isyan etti. Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe derbisinde 'Bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz" dediği Meler, özellikle Aytaç Kara'yı oyundan atmamasıyla şimşekleri üzerine çekti. Siyah beyazlı futbolcular devre arasında Sergen Yalçın'a, hakem yönetiminde tuhaflıklar olduğunu söyledi.

Silik oynadılar
Oyuncuların şikâyetleri sonrası Sergen Yalçın, "Bu maçta ne olursa olsun ama oyuncu kaybedemeyiz. Yeteri kadar eksiğimiz var" diyerek sarı kart ceza sınırındaki Josef, Rosier ve Necip'e tedbirli oynamaları için uyarıda bulundu. Zorlu Alanyaspor maçı düşünülerek kart görmemesi sağlanan üç isim cezalı duruma düşmedi ancak sezon başından bu yana en silik performanslarına imza atmak zorunda kaldılar. Sahada bilindik Beşiktaş olmayınca da şampiyonluk yolunda çok önemli üç puan bırakılmış oldu.  

Meler'e maç yok!
Türk futbol tarihinde yıllar sonra bir ilk olarak Beşiktaş'ın üst üste iki maçını yöneten Halil Umut Meler, kırmızı kart ve penaltı tartışmaları sebebiyle siyah beyazlıların yine tepkisini çekmişti. MHK, hafta içi oynanacak maçlarda Meler'e görev vermedi.

Aytaç kadro dışı
Beşiktaş'ı mağlup eden golü atan Kasımpaşalı Aytaç Kara süresiz kadro dışı bırakıldı. Halil Umut Meler'in ikinci sarıdan atmadığı, Kasımpaşa'nın hocası Şenol Can'ın 'Kırmızı görmesin diye oyundan aldım' dediği Aytaç, maç sonu da kulübün CEO’su Serkan Reçber ile ağız dalaşı yaşamıştı. Aytaç'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.

GHEZZAL VE MENSAH DÖNDÜ
Beşiktaş, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Sakatlığını atlatan Mensah ile Ghezzal dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Aboubakar ve Covid 19'a yakalanan Cenk ve Dorukhan’ın tedavileri ise devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...