Fatih Terim: Yumruklarımı sıkıyorum!

Fatih Terim: Yumruklarımı sıkıyorum!

SPOR Haberleri

Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamaları üzerine sözleri merak edilen G.Saray'ın çalıştırıcısı Fatih Terim, "Benim 50 yıldır şöyle bir üçgenim var; G.Saray, ailem, sevdiklerim. Bazen ben de yumruklarımı sıkıyor, yutkunuyorum. O ara G.Saraylılar'a verdiğim söz aklıma geliyor. 6 ay sonra Merve geldi ABD'den, görmüyordum. Çok özleşmiştik. 1-2 gün bırakmadık onu" dedi.

Hoca, "Kendimi üzüyorum. Ben de insanım, kırılabilir üzülebilirim. Şöyle bakıyorum; yarı asra yakın hizmet etmişim ben kulübüme" derken, "Biz Galatasarayız. Hiçbir zaman pes etmeyiz. Vazgeçmeyiz. Elimizden gelenin en fazlasını sezon sonuna kadar yaparız. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Şampiyonluklar kazanılır, kaybedilir. Bunlar normaldir" sözlerini kullandı.

Baskıyı özlemişim
Maçı değerlendiren Terim, "Bugün zaman zaman baskıyı denedik. Onda da muvaffak olduk. Bu özlediğim bir şeydi. İnşallah onun dakika sayısını, zamanını artırabilirsek ve daha doğru yaparsak çok memnun olacağım. İyi reaksiyon gösterdik. Kerem solda oynamasına rağmen iki golünü de sağdan attı. Onu gezdirdik biraz. Oyunumuz Halil ve Kerem'e uygundu" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...