Kaybedenler kulübü!

Kaybedenler kulübü!

SPOR Haberleri

Bir aydır galibiyete hasret olan bordo mavililer Abdullah Avcı ile eski hastalığına yakalandı. Öne geçtiği maçta skoru tutamadı.

Karadeniz ekibinde “fırtınalı güzel günler” yerini “durgun” bir havaya bıraktı. Ligin ilk 8 haftasında aldığı kötü sonuçların ardından Abdullah Avcı ile çıkışa geçen ve hatta küme düşme hattından şampiyonluk potasına giren bordo mavililer 2,47’lik puan ortalamasını son 9 haftada 1,22’ye kadar indirdi. En son 20 Mart’ta sahasında A.Gücü’nü 4-1 deviren Trabzonspor, bir aydır üç puana hasret kaldı.

Makas daralıyor
Ligde 59 puanla 4. sırada bulunan bordo mavililer, son 7 haftada zirve yarışından da deyim yerindeyse koptu! Son yedi haftada bir galibiyet, beş beraberlik ve bir mağlubiyet hesapların şaşmasına sebep oldu. Ve Trabzonspor son Hatay mücadelesinde Abdullah Avcı ile geçen sezonun hastalığı olan öne geçtiği maçları tutamamanın sıkıntısını yaşadı. Ve bu kayıpla alttakilerle makas daraldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...