Avcı’nın kozu Djaniny

Avcı’nın kozu Djaniny

SPOR Haberleri

Son sekiz karşılaşmada beş gol, bir asiste imza atan Trabzonspor’un golcüsü, Göztepe ağlarını da sarsarak galibiyette rol almak istiyor…

Yeşil Burun Adaları doğumlu Afrikalı oyuncu Djaniny Semedo, Trabzonspor formasıyla son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. Son sekiz lig maçında beş gol atıp bir de asist yapan Afrikalı forvet, geçen hafta beş maçlık galibiyet hasretinin dindirilmesinde başrolü oynamıştı. Karagümrük’e iki gol atan Djaniny, Göztepe maçında da Abdullah Avcı’nın en önemli hücum silahı olacak. Yıldız futbolcu İzmir’de gol atarak galibiyette rol oynamak istiyor.

Avcı serumla
Bu arada geçtiğimiz gün ağır bir gribal enfeksiyon geçiren Abdullah Avcı’nın Covid-19 testi negatif çıktı. Ağır grip sebebiyle serum takılan başarılı hoca dün idmana katılamadı ancak takımıyla birlikte İzmir’e gitti. A Takım bünyesinde bulunan idari personelden birinin test sonucunun pozitif çıktığı, oyuncularda  ise bir vakaya rastlanmadığı belirtildi. Dış sahada 15 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan bordo mavililer Göztepe karşısında bunu sürdürmek hedefinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...