Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zamalek: Galatasaray, Mohamed için bize gerekli ödemeyi henüz yapmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Zamalek: Galatasaray, Mohamed için bize gerekli ödemeyi henüz yapmadı

SPOR Haberleri  / Haberler

Zamalek Yöneticisi Tarek Hashish, Galatasaray'dan henüz Mostafa Mohamed'in bonservisinin tamamını almak için gerekli ücretin henüz ulaşmadığını söyledi. Hashish, "Galatasaray'ın Mohamed için gerekli ücreti ödediği doğru değil. Onlarla yeni bir görüşmemiz de olmadı. Kısa süre içinde herhangi bir görüşmemiz de olmayacaktır. Bence yeni sezon başlamadan görüşmeler başlar" dedi.

Galatasaray, Mostafa Mohamed için sezon sonunu bekliyor. Mısır kulübünden yönetici Hashish, Mısır'da katıldığı bir radyo canlı yayınında transferin kalıcı olarak gerçekleşmediğini ifade etti. Hashish, "Galatasaray'ın Mohamed için gerekli ücreti ödediği doğru değil. Onlarla yeni bir görüşmemiz de olmadı. Kısa süre içinde herhangi bir görüşmemiz de olmayacaktır. Bence yeni sezon başlamadan görüşmeler başlar" dedi.

YIL SONUNDA BİTİYOR
Mostafa Mohamed'i 1,5 yıllığına 2 milyon dolar karşılığında kiralayan Galatasaray'ın anlaşmasındaki satın alma opsiyonu 31 Aralık'ta sona eriyor. Aslan, öncelik opsiyonunun bedeli olan 4 milyon euroyu bu tarihe kadar yatırmazsa Mohamed'i alamayacak. Bu sezon 12 lig maçına çıkan Mısırlı forvet, 6 kez fileleri sarstı. 1 Türkiye Kupası maçında da 1 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...