Sivasspor'dan dikkat çeken Avrupa paylaşımı

Düzenleyen:
Sivasspor'dan dikkat çeken Avrupa paylaşımı

SPOR Haberleri

Süper Lig'i beşinci olarak bitirerek Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Sivasspor'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Ligi 65 puanla beşinci sırada tamamlayan Sivasspor, Avrupa kupalarında mücadele edecek. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı almasının ardından Sivasspor gelecek sezon yeni kurulan UEFA Konferans Ligi'nde yer alacak.

Yiğidolar'ın 3 eleme turu geçmesi gerek
Yiğidolar, 2. Eleme Turu'ndan UEFA Konferans Ligi'ne dahil olacak ve ilk maçlarına 22 ve 29 Temmuz tarihinde çıkacak. Sivasspor'un gruplarda yer alabilmesi için 3 eleme turu geçmesi gerekiyor.

Tarihinde 3. kez Avrupa yolcusu
Tarihinde 3. kez Avrupa kupalarında boy gösterecek Sivasspor, Beşiktaş’ın Antalyaspor’u 2-0 yendiği maçının ardından sosyal medya hesaplarından UEFA Avrupa Ligi ile ilgili bir fotoğraf paylaştı.
Sivasspor'dan dikkat çeken Avrupa paylaşımı
Paylaşıma, UEFA Avrupa Konferans Ligi logosu, Sivasspor logosu, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve Sivassporlu futbolcular görseli yerleştirildi. Paylaşıma “Avrupalı Yiğido” notu da yazıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...