Marco Reus EURO 2020'de forma giymeyecek

Düzenleyen:
Marco Reus EURO 2020'de forma giymeyecek

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un kaptanı Marco Reus, davet almasına rağmen EURO 2020'de forma giymeyeceğini duyurdu. Reus, "Ülkem için oynama adına hep istekliyim ancak vücudumun dinlenmeye ihtiyacı var." deyip Löw'ün davetini geri çevirdi.

Borussia Dortmund'un yıldız ismi Marco Reus, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, vücudunun dinlenmeye ihtiyacı olduğu için EURO 2020'ye gitmeyeceğini açıkladı.

"ÇOK ZOR BİR KARAR VERDİM"
Instagram hesabından açıklama yapan tecrübeli oyuncu, karmaşık, yorucu fakat sonunda başarılı oldukları bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Milli Takım Teknik Direktörüm ile görüştüm ve vardığımız karar doğrultusunda EURO 2020'ye gitmeme kararı aldım." dedi.

Ülkesi için oynama adına hep istekli olduğunu ve çok zor bir karar verdiğini söyleyen Reus, vücudumun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

LÖW'E TEŞEKKÜR
Yoğun ve hedefe ulaşılmış bir sezonun ardından bu arayı dinlenerek geçireceğini ve yeni sezona iyi başlamak için kullanacağını açıklayan Dortmund'un kaptanı, "Joachim Löw'e teşekkür ediyor, takımıma EURO 2020'de başarılar diliyorum. Bu heyecanı taraftar olarak yaşayacağım ve sizleri destekleyeceğim." ifadelerini kullandı.

Almanya Milli Takımı'nın formasını 44 kez giyen Marco Reus, 13 kez fileleri havalandırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...