Şampiyonluk coşkusu koronayı unutturdu

Düzenleyen:
Şampiyonluk coşkusu koronayı unutturdu

SPOR Haberleri

Atletico Madrid taraftarı, 7 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk ardından coşkuyla kutlamalara yöneldi. Maske ve mesafenin hiçe sayıldığı kutlamalarda ortaya korkutan görüntüler çıktı.

7 yıl sonra gelen La Liga şampiyonluğunun ardından binlerce Atletico Madrid taraftarı soluğu sokakta aldı. Koronavirüs önlemlerinin yok sayıldığı meydanlarda ihmalkarlık korkuttu. 

ÇOK SAYIDA KİŞİ MASKE TAKMADI

ispanya La Liga’da Real Valladolid’i 2-1 yenen Atletico Madrid 2020-21 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Atletico Madrid’in 7 yıl aradan sonra şampiyon olmasına sevinen binlerce taraftar sokaklara döküldü. Barcelona ve Real Madrid gibi iki devi geride bırakarak kazanılan zaferi doyasıya kutlayan taraftarlar, ülke genelinde sokakları şenlik alanına çevirdi. Kutlamalarda korona virüs (Covid-19) önlemlerini unutuldu. Maske ve sosyal mesafe kuralı hiçe sayılarak şampiyonluk kutlaması yapıldı. Taraftarlar eğlenceler sırasında şampiyonluğu birbirlerine sarılarak kutlarken, çok sayıda kişinin maske takmaması dikkat çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...