Zirvenin sahibi dünyada Ronaldo, Türkiye'de Mesut Özil

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Zirvenin sahibi dünyada Ronaldo, Türkiye'de Mesut Özil

SPOR Haberleri  / AA

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medyada da zirveyi bırakmıyor. Ronaldo, 530 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla sosyal medyanın en popüler isimleri arasında yer alıyor. Süper Lig'in en çok takip edilen ismi ise Fenerbahçe forması giyen Mesut Özil.

Juventus forması giyen ve dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, sosyal medyada dünyanın en çok takip edilen ismi. Yıldız futbolcu, 530 milyona yaklaşan hayran kitlesiyle sosyal medyanın zirvesinde yer almayı sürdürüyor.

YARIM MİLYAR TAKİPÇİYİ GEÇTİ

36 yaşındaki Ronaldo, üç sosyal medya platformundaki toplam takipçi sayısını 528,7 milyona yükseltti. Ronaldo'nun Instagram'da 288 milyon, Facebook'ta 148,6 milyon, Twitter'da ise 92,1 milyon takipçisi bulunuyor.

Instagram ve Facebook'ta en çok takip edilen isimler listesinde ilk sırada bulunan Portekizli futbolcu, Twitter'da ise 5. sıranın sahibi konumunda.

ÜNLÜ İSİMLERİ GERİDE BIRAKTI

Portekizli futbolcu, Facebook'ta Kolombiyalı şarkıcı Shakira (112,3 milyon), Instagram'da ABD'li aktör Dwayne Johnson (238 milyon), Twitter'da ise ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in (88,6 milyon) önünde yer alıyor.

Sosyal medyadaki toplam takipçi sayısı 500 milyonu geçen ilk isim olan Ronaldo'yu, 378,5 milyon takipçiyle Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ve 363,2 milyon takipçiyle ABD'li şarkıcı Ariana Grande izliyor.

MESSİ TAKİBİ SÜRDÜRÜYOR

Arjantinli yıldız Lionel Messi, 309,8 milyon hayran sayısıyla Ronaldo'yu takibini sürdürüyor.

Bu iki futbolcuyu takip eden isim ise Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar. 29 yaşındaki futbolcu, toplam 283,7 milyon takipçi sayısıyla sosyal medyanın en fenomen oyuncuları arasında üçüncü sırada bulunuyor.

Zirvenin sahibi dünyada Ronaldo, Türkiye'de Mesut Özil

SÜPER LİG'DE ZİRVE MESUT ÖZİL'İN

Fenerbahçe'de forma giyen Mesut Özil, toplamda 88,4 milyon takipçiyle Süper Lig'in sosyal medyadaki en popüler yüzü olarak öne çıkıyor.

Son dönemde Filistin ve Doğu Türkistan'da yaşanan olaylara ilişkin paylaşımlar da yapan Mesut'u Facebook'ta 38,4 milyon, Twitter'da 26 milyon, Instagram'da ise 24 milyon kişi takip ediyor.

Galatasaray'ın Kolombiyalı forveti Radamel Falcao 43,6 milyon takipçi ile (Twitter'da 17,4 milyon, Instagram'da 13,6 milyon, Facebook'ta 12,6 milyon) ikinci sırada yer alıyor.

Fraport TAV Antalyaspor'un Alman golcüsü Lukas Podolski 15,9 milyon, Galatasaray'ın tecrübeli ismi Arda Turan 15,4 milyon, sarı-kırmızılıların Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ise 5,5 milyon takipçiyle ligin diğer popüler futbolcuları olarak dikkati çekiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...