Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avcı’dan takım oyunu

Avcı’dan takım oyunu

SPOR Haberleri

Her gittiği yerde hazır yıldızlarla değil potansiyeli olan oyuncularla çalışmayı seven Abdullah Hoca, aynı sistemi Trabzonspor’da da uygulamak istiyor.

Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın dokunuşu asıl bu sezon kendisini hissettirecek. Sezon içinde göreve gelen ve mevcut kadroyla hareket etmek durumunda kalan Avcı yeni sezon planlamasında aktif olarak görev alıyor. Raporunu yönetime sunan, genç, savaşçı ve yarışmacı bir takım görüntüsü çizen Avcı, yıldızların ön plana çıktığı değil bütün futbolcuların takım oyunu sergilediği bir ekip hayal ediyor. Gittiği her yerde bu tarzını sürdüren başarılı teknik adam Trabzonspor’da da aynı çizgisini sürdürmek eğiliminde.

Ekonomik düşünce
Altyapıya da büyük değer veren ve bu yönde çalışmalarıyla da yönetimin beğenisini kazanan Avcı, kulüp içerisinde kolej havası olsun istiyor. Oyunun iki yönünü de oynayacak rekabetçi bir ekip için kolları sıvayan Abdullah Hoca, maliyeti çok yüksek olmayan ancak potansiyeli bulunan genç isimleri yönetime öneriyor. Ekonomik durumu düşünerek hareket etmesi de ayrıca takdir görüyor. Büyük oranda ayrılığı söz konusu olan Uğurcan, Ekuban ve Djaniny’nin yerine alınacak alternatif isimler ise hazırda bekletiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...