Ali Koç'tan Emre Belözoğlu kararı

Düzenleyen:
Ali Koç'tan Emre Belözoğlu kararı

SPOR Haberleri

Yeni sezon çalışmalarına başlayan ve şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktörlük için gözler Ali Koç'a çevrildi. Başkan Koç'un, yakın çevresine yeni bir risk almaya gerek olmadığını söylediği ve "Takımı yakından tanıyan Emre Belözoğlu bu işi rahatlıkla üstlenir" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlanıyor. 2020-2021 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan sarı lacivertlilerin önümüzdeki sezon için hedefi mutlak şampiyonluk. Ali Koç ve kurmayları, planlarını bu doğrultuda büyük bir titizlikle uygulamayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde başkanlık adaylığını açıklayan Ali Koç, ilk işinin teknik heyeti belirlemek olduğunu açıklamıştı. Teknik direktörlük için ön plana çıkan isimler ise Emre Belözoğlu, Joachim Löw, Arsene Wenger, Zlatko Dalic ve Sergey Rebrov olmuştu.

"TAKIMIN YÜZDE 70'İ ZATEN HAZIR"

Koç'un, "Takımın yüzde 70'i zaten hazır. Gerekli ilaveler de yapılacak" sözleri sonrası gözler Emre Belözoğlu'na çevrildi.

"RİSK ALMAYA GEREK YOK"

Takımı son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde tutan Belözoğlu ile yeni dönemde de çalışma fikrine sıcak baktığı öğrenilen Başkanı Koç'un, yakın çevresine de "Yeni bir risk almaya gerek yok. Takımı yakından tanıyan Emre bu işi rahatlıkla üstlenir. Ona güvenmeye devam etmeliyiz" dediği öğrenildi. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...