Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Juventus, Pirlo ile yollarını ayırdı

Düzenleyen:
Juventus, Pirlo ile yollarını ayırdı

SPOR Haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un teknik direktörlüğünü yapan efsane ismi Andrea Pirlo ile yolları ayırdığı duyuruldu.

İtalya Birinci Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta bir ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlı ekip sosyal medya hesaplarından futbolculuk kariyerinde de kulübün efsaneleri arasına giren teknik direktör Andrea Pirlo ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

"TEŞEKKÜRLER ANDREA"

Yapılan açıklamada, "Teşekkürler Andrea. Birlikte geçirdiğimiz bu özel deneyim sonrası hepimizin ilk söylemesi gereken ifadeler bunlar olmalı." ifadeleri kullanıldı.

Pirlo'nun dünya futbolunun simge isimlerinden biriyken Juventus'ta teknik direktörlük görevine geldiği belirtilirken, yeni tip kononavirüs (Kovid-19) salgını döneminde kendi becerilerini bilerek cesaret gerektiren bir işe kalkıştığı aktarıldı.

Siyah-beyazlı kulüp ayrıca, başarılı geçeceğine inandıkları gelecek kariyerinde Andrea Pirlo'ya şans diledi.

JUVENTUS'UN 9 YILLIK ŞAMPİYONLUK SERİSİ SONA ERDİ

42 yaşındaki Pirlo, 2020-2021 sezonu başında Juventus'ta görevine son verilen teknik direktör Maurizio Sarri’nin yerine teknik direktörlüğe getirilmişti. Pirlo yönetiminde Juventus'un, 9 sezondur süren ligdeki şampiyonluk serisi sona erdi. Siyah-beyazlı takım, Serie A'da sezonu 38 maçta 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 4. sırada tamamladı.

Pirlo idaresindeki Juventus, 2020 İtalya Süper Kupası ile 2020-2021 İtalya Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti.

ALLEGRİ GERİ DÖNÜYOR

İtalyan spor basınında çıkan haberlerde, Juventus'un teknik direktörlüğe iki sezon aradan sonra yeniden Massimiliano Allegri'yi getireceği ileri sürüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...