Ünlü spor spikeri Fikret Engin hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü spor spikeri Fikret Engin hayatını kaybetti

SPOR Haberleri

Ünlü spor spikeri ve televizyon yapımcısı Fikret Engin, hayatını kaybetti. Özellikle Murat Özarı ile birlikte sundukları 'Bay Tahmin' isimli programla hafızalara kazınan Engin'in birkaç gün önce şeker komasına girerek hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti.

Ünlü spiker ve televizyon programcısı Fikret Engin hayatını kaybetti. Ölüm haberi sonrası Acun Ilıcalı ve Murat Özarı gibi birlikte çalıştığı ekip arkadaşları, Fikret Engin için paylaşımlarda bulundu.

Acı haberi Engin'in eski çalışma arkadaşı Gökhan Dinç sosyal medya hesabından duyurdu. Dinç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Fikret Engin kardeşimizi kaybettik. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

25 MAYIS'TAN BU YANA YOĞUN BAKIMDA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Bay Tahmin programıyla hafızalara kazınan Engin'in, 25 Mayıs'ta şeker komasına girerek hastaneye kaldırıldığı ve o tarihten bu yana yoğun bakımda olduğu iddia edildi.

MURAT ÖZARI: SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM

Engin'in yıllarca birlikte program yaptığı arkadaşı Murat Özarı, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Canım kardeşim, kader arkadaşım yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor" diyerek, "Dualarınızı eksik etmeyin...Allah yardımcın olsun fikretim..." ifadelerini kullanmıştı.

Özarı, vefat haberi sonrası Fikret Engin'e sosyal medyadan veda etti. Özarı, paylaşımında "Canım kardeşim kader arkadaşım... Seni çok özleyeceğim ve hiçbir zaman unutmayacağım. Mekanın cennet olsun" dedi.

Ünlü spor spikeri Fikret Engin hayatını kaybetti

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fikret Engin için başsağlığı mesajı yayımladı. TFF'den yapılan açıklamada, "Spor spikeri Fikret Engin'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Fikret Engin'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Türk spor basınına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

ACUN ILICALI: MEKANIN CENNET OLSUN

Ünlü televizyoncu ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Fikret Engin'in ölüm haberi sonrası "Mekanın cennet olsun" notuyla paylaşımda bulundu.

Ünlü spor spikeri Fikret Engin hayatını kaybetti

FİKRET ENGİN KİMDİR?

1973 yılında dünyaya gelen Engin, Bursa'da bir tekstil mağazasında çalışırken AS TV idarecileri tarafından keşfedildi. Uzun yıllar Bursa AS TV'de programlar yapan Engin, daha sonra birçok televizyon programı ve radyo programında sunucu olarak görevlerde bulundu. Engin, özellikle TV8'de ekranlara gelen Bay Tahmin programıyla biliniyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...