Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa Altın Ligi’nde, Filenin Efeleri'nden ikide iki

Düzenleyen:
Avrupa Altın Ligi’nde, Filenin Efeleri'nden ikide iki

SPOR Haberleri

VEV Altın Ligi ilk etap ikinci maçında A Milli Erkek Voleybol Takımı, Portekiz'le karşı karşıya geldi. Filenin Efeleri, Portekiz’i 25-19, 26-24 ve 25-17’lik set sonuçlarıyla 3-0 mağlup etti ve ikide iki yaptı.

CEV Avrupa Altın Ligi ilk etap ikinci maçında Türkiye-Portekiz karşılaşmasında gülen taraf A milli takımımız oldu. Etkin bir mücadele ile 3 sette de geçit vermeyen Filenin Efeleri Portekiz’i 25-19, 26-24 ve 25-17’lik set sonuçlarıyla 3-0 mağlup etti ve ikinci galibiyetini elde etti.

EN SKORER İSİM ADİS LAGUMDZİJA
İlk iki maçından da galibiyetle ayrılan Millilerde Portekiz karşısında en skorer isim 20 sayıyla Adis Lagumdzija olurken ona; Burak 12, Yiğit 9, Efe ve Bedirhan 4’er, Oğuzhan 2, Ahmet, Murat ve Mirza 1’er sayıyla eşlik etti. Filenin Efeleri, yarın ilk etaptaki son maçında TSİ 19.00’da Belarus ile karşılaşacak.

MAÇTAN DETAYLAR
Salon: Chyzhovka-Arena
Hakemler: Siarhei Vaitsiakhovich (Belarus), Kanstantsin Asipchyk (Belarus)
Portekiz: Tavares, Lourenco Martins, Phelipe Martins Ferreira, Marques, Cveticanin, Casas (L), (Da Silva Violas, Gomies, Alves)
Türkiye: Oğuzhan, Murat, Yiğit, Bedirhan, Adis, Burak, Beytullah (L), Caner (L), (Ahmet, Mirza, Efe)
Setler: 19-25, 24 -26, 17-25
Süre: 79 dakika (25, 33, 21)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...