Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosu belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA / AA
Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosu belli oldu

SPOR Haberleri  / İHA / AA

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) kadrosunda Gökhan Akkan, Halil Akbunar, Efecan Karaca ve Mahmut Tekdemir'e yer vermedi.

EURO 2020 hazırlıklarının ilk etabını Antalya'da tamamlayan A Milli Takım'da kadrodaki oyuncu sayısı 26'ya düşürüldü.

Antalya kampında yer alan Gökhan Akkan, Halil Akbunar, Efecan Karaca ve Mehmut Tekdemir, 26 kişilik kadronun dışında kalan isimler oldu.

Milli takımın 26 kişilik EURO 2020 kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Defans: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Liverpool), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Umut Meraş (Le Havre), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Orta saha: Okay Yokuşlu (West Bromwich Albion), Taylan Antalyalı (Galatasaray), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Cengiz Ünder (Leicester City), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)

Forvet: Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf), Halil Dervişoğlu (Galatasaray)

4 İSİM KAMPA VEDA ETTİ
17 Mayıs'tan bu yana Antalya Belek'te kamp yapan ve bu periyotta Azerbaycan ve Gine ile 2 hazırlık karşılaşmasına çıkan ay-yıldızlılar, hazırlık döneminin Antalya ayağını tamamladı.

30 kişilik kadrodan Gökhan Akkan, Mahmut Tekdemir, Halil Akbunar ve Efecan Karaca çıkarken, kadro sayısı 26'ya indi.

Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosu belli oldu

2. KAMP DÖNEMİ BAŞLIYOR
Antalya kampını tamamlayan milliler, bugün özel uçakla Almanya'ya gidecek ve ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Kırmızı-beyazlılar, ilk antrenmanını akşam gerçekleştirecek ve yarın, Paderborn'da Moldova ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Almanya'da 1 hazırlık maçı yapacak olan A Milli Futbol Takımı, 10 Haziran tarihine kadar antrenmanlarını sürdürecek ve ardından Roma'ya gidecek.

A Milliler, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nın açılış maçında, 11 Haziran tarihinde İtalya ile Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelerek turnuvadaki ilk maçına çıkacak.

12 Haziran'da İtalya'dan ayrılarak Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'ye gidecek olan Milli Takım, 16 Haziran'da Galler, 20 Haziran'da ise İsviçre ile Bakü Olimpiyat Stadı'nda mücadele edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...