Ali Koç'tan Önder Özen ve Mustafa Eröğüt açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ali Koç'tan Önder Özen ve Mustafa Eröğüt açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, son dönemlerde sportif direktörlük ile ilgili basında adı geçen isimlerden Mustafa Eröğüt ve Önder Özen ile ilgili bir görüşmeleri olmadığını açıkladı.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sportif direktörlüğünden ayrılmasıyla birlikte yerine gelecek olan isim tartışılıyor. Geçtiğimiz günlerde Başakşehir'in Ceo'su Mustafa Eröğüt ve futbol adamı Önder Özen'in isimleri ön plana çıkmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, iki isimle de görüşmede bulunmadıklarını belirtti.

"DİĞER KONULAR İÇİN DAHA ERKEN"

Eröğüt ve Özen ile ilgili iddiaları yalanlayan Ali Koç, "Mustafa Eröğüt, Başakşehir'de gayet başarılı bir isim. Görüşmemiz olmadı ancak Başakşehir Kulübü neden bıraksın kendisini. Ayrıca Önder Özen ile de temasımız olmadı. Teknik direktörlük görevi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer konular için daha erken" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...