Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Millîler Roma'yı fethetmeye geldi

Düzenleyen:
A Millîler Roma'yı fethetmeye geldi

SPOR Haberleri

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası başlıyor. Turnuvanın açılış maçı A Millî Futbol Takımımız ile İtalya arasında yapılacak. Bu kapsamda milliler, cuma günkü maç için Roma'ya geldi.

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da sürdüren A Millî Futbol Takımı, bu sabah yaptığı antrenmanla kampı noktaladı. Millîler, TSİ 16.00'da özel uçakla Paderborn'dan İtalya'nın Başkenti Roma'ya hareket etti. Leonardo da Vinci Havalimanı'na inen futbolcular için yoğun güvenlik önlemi alındı. Özel güvenliklerin yanı sıra, sivil polisler ve çevik kuvvetin adeta kuş uçurtmadığı kamp otelinin üzerinde polis helikopterleri de devriye attı. Kafiyeli TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkiler Sorumlusu Servet Yardımcı ile TFF A Millî Takım Sorumlusu Selim Soydan karşıladı.

"BİZİM İÇİN PRESTİJ MAÇI"

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Servet Yardımcı "Pandemi nedeniyle taraftarımız burada olamayacak. Yine de 2-3 bin arasında bir taraftarımız olacak. Gerçek taraftarımız ise Bakü'de. Bileti olanlar gelebiliyor. Bu maç bütün dünyanın gözü önünde yapılacak. Bizim için prestij maçı. Hazırlıklar çok iyi şekilde yapıldı. UEFA ve TFF tarafından bütün imkanlar yerine getirildi. Cuma akşamını bekliyoruz ve iyi de bir sonuç alacağı inşallah" ifadelerini kullandı.

"BİZDEN ÇEKİNDİKLERİNİ GÖRECEKSİNİZ"

A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan da "Her şey çok iyi. Kampları takip ettiniz. Ben de takımımıza inanıyorum. Takımımızın çok iyi olduğunu herkes kabul ediyor. İnşallah cuma günü, bizden ne kadar çekindiklerini göreceksiniz" dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...