Eriksen'in fenalaşması nedeniyle yarıda kalan Danimarka-Finlandiya maçı kaldığı yerden başladı

Düzenleyen:
Eriksen'in fenalaşması nedeniyle yarıda kalan Danimarka-Finlandiya maçı kaldığı yerden başladı

SPOR Haberleri

EURO 2020'de Danimarka-Finlandiya maçında fenalaşan Danimarkalı Eriksen, fenalaşarak kendisini yere bıraktı. Sağlık görevlileri yıldız oyuncuya müdahalede bulundu. UEFA, Christian Eriksen'in durumunun stabil olduğunu duyurdu. Karşılaşma TSİ 21.30'da kaldığı yerden başladı.

EURO 2020'de üzücü bir olay yaşandı.

Danimarka - Finlandiya mücadelesinin 42. dakikasında Danimarka'nın yıldız oyuncusu Christian Eriksen bir anda fenalaşarak kendisini yere bıraktı. Hemen müdahale etmek için sahaya giren sağlık ekipleri, 29 yaşındaki futbolcuya kalp masajı yaptı.

Bu sırada Eriksen'in etrafında çember oluşturan futbolcular, sağlık ekiplerinin müdahalesini endişeyle izledi.

MAÇ TSİ 21.30'DA YENİDEN BAŞLADI

UEFA'dan yapılan açıklamada, tıbbi acil durum nedeniyle ertelenen karşılaşmanın, iki takım oyuncularının da isteği üzerine kaldığı yerden devam edeceği belirtildi. İkinci yarının 5 dakikalık aranın ardından oynanacağı bilgisi verildi.

Açıklamada, Eriksen'in bir an önce sağlığına kavuşması talebinde bulunuldu ve her iki takıma örnek davranışları için teşekkür edildi.

B Grubu'ndaki Belçika-Rusya karşılaşmasının da planlandığı gibi TSİ 22.00'de başlayacağı kaydedildi.

DURUMU STABİL

UEFA yaptığı açıklamada Christian Eriksen'in hastaneye kaldırıldığını ve oyuncunun durumunun stabil olduğunu duyurdu.

Christian Eriksen saha dışına alınırken etrafına perde örüldü. Eriksen sedyeyle hastaneye kaldırıldı. O esnada çekilen fotoğrafta oyuncunun bilincinin açık olduğu gözlendi.

ERİKSEN UYANDI

Danimarka Futbol Federasyonu, Eriksen'in durumuyla ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada Eriksen'in uyandığı ve tetkiklerin sürdüğü belirtildi.

Eriksen'in fenalaşması nedeniyle yarıda kalan Danimarka-Finlandiya maçı kaldığı yerden başladı

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...