Milli tekvandocular, Lübnan'da 8 madalya kazandı

Düzenleyen:
Milli tekvandocular, Lübnan'da 8 madalya kazandı

SPOR Haberleri

Asya Açık Tekvando Şampiyonası'nda madalyalar peş peşe geldi. Para Tekvando Milli Takımı, şampiyonada 8 madalya elde etti.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen Asya Açık Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcular 2'şer altın ve gümüş ile 4 bronz madalya kazandı.

Erkekler K44 61 kiloda Mahmut Bozteke ve kadınlar K43 +75 kiloda Şeyma Nur Emeksic Bacaksız' altın madalyanın sahibi oldu. Kadınlar K44 58 kiloda Gamze Gürdal ve erkekler K43 +75 kiloda Mehmet Vasıf Yakut ise gümüş madalya aldı.

EN İYİ ANTRENÖR ÖDÜLÜ

Erkekler K44 75 kiloda Fatih Çelik, K44 61 kiloda Ali Can Özcan ile kadınlar K44 49 kiloda Meryem Betül Çavdar ile K44 +58 kiloda Seçil Er'in ise bronz madalya elde etti.

Türkiye, şampiyonayı genel sıralamada 3. olarak tamamlarken Para Tekvando Milli Takım Teknik Direktörü İlhan Aşkın da en iyi antrenör seçildi.

 


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...