Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rekorların adamı Ronaldo!

Düzenleyen:
Rekorların adamı Ronaldo!

SPOR Haberleri

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, EURO 2020 F Grubu maçında Macaristan karşısında iki kez ağları havalandırarak, 11 gol ile turnuva tarihinin en golcü oyuncusu unvanını elde etti.

Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen  Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, resmî maçlarda atmış olduğu 777 gol ile dünya futbol tarihinin en golcü oyuncusu ünvanını almasının yanı sıra başarı grafiğini artırarak devam ettrimeyi sürdürüyor. Golcü isimden bir rekor da EURO 2020'den geldi. 

3 GOLÜN İKİSİ C7'DEN
EURO 2020 F Grubu maçında Macaristan ile Portekiz karşı karşıya geldi. Tüm gollerin son dakikalarda atıldığı mücadelede, Cristiano Ronaldo tarihe geçti. Karşılaşmada ilk gol 84. dakikada Raphael Guerreiro'dan geldi. 87. dakikada penaltı atışı ile farkı açan Ronaldo, 90. dakikada da skoru tayin etti. EURO 2020 F Grubu maçında Portekiz, Macaristan'ı 3-0'lık skorla geçti.

TURNUVA TARİHİNİN EN GOLCÜSÜ
Şampiyona tarihinin gol sıralamasında 9 golle ilk sırayı Michel Platini ile paylaşan Ronaldo, Macaristan filelerini iki kez sarsarak 11 gole ulaştı ve turnuva tarihinin en golcü oyuncusu oldu. Ronaldo 5 kez Avrupa Şampiyonası'na katılan ilk isim de oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...