Haydi çocuklar

Düzenleyen:
Haydi çocuklar

SPOR Haberleri

Millîlerimiz EURO 2020 yolunda bu akşam Galler'le karşılaşacak. Bakü’de yapılacak maçı Erdoğan da izleyecek. Son iki maçta dört puan da tur getirebilir ama öncelikle bizim bu akşam galip gelmemiz şart.

Ve bu gece gruptaki şansımız açısından ‘ya tamam ya devam’ özelliğinde bir maça çıkıyoruz. Rakibimiz Galler. İlk maçında İsviçre’den puan alan ve takım oyununa ağırlık veren bir ekip. Üç ihtimalli mücadelede galibiyet gruptan çıkmamız adına çok önemli bir anahtar. İsviçre’nin İtalya’ya mağlup olması durumunda bize son maçta İsviçre karşısında bir puan bile gruptan çıkmamız adına yeterli olacak.

İsviçre ile final olabilir
Hiç istemediğimiz ve aklımızdan geçirmediğimiz beraberlik durumunda ise pazar günü oynayacağımız İsviçre mücadelesi yine final özelliği taşıyacak. O maçı kazanmaktan başka çaremiz kalmayacak. Muhtemel bir mağlubiyette ise rakiplerin maçlarına bakmaksızın turnuvaya erkenden ‘elveda’ diyebiliriz. Bu sebeple ay yıldızlı takımın bugünkü Galler mücadelesinde gerçek kimliğini gösteren ve galip getirecek bir oyun bekliyoruz.

MİLLÎLERİN YANINDA OLACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek

Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün Galler ile Bakü’de karşılaşacak A Millî Takım’ı yalnız bırakmayacak. Erdoğan, Bakü Olimpiyat Stadındaki mücadeleyi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlhamAliyevilebirlikte seyredecek.

Burak Yılmaz: Kazanırsak hava çok değişir
Gol umudumuz Burak Yılmaz, Galler maçını yorumladı: İtalya maçı sonrası olumsuz hava dağıldı. Beklenen Türkiye'yi göstereceğimizi düşünüyorum. Yaptığımız hataların farkındayız. Yarınki
maçı aldığımız takdirde, bazı şeylerin olumluya döneceğini düşünüyoruz. Ben herkese çok güveniyorum. Kendi evimizde oynayacağız.

Galler paylaşımı: İnanıyoruz
A Millî Futbol Takımı'nın sosyal medya hesabından,Galler maçı öncesinde paylaşım geldi.Azerbaycan fotoğraflarının yeraldığı paylaşımda “Bugün, dünden daha çok. İnanıyoruz” ifadeleri yer aldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...