Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bucks, Nets'i eleyerek konferans finaline yükseldi

Düzenleyen:
Bucks, Nets'i eleyerek konferans finaline yükseldi

SPOR Haberleri

NBA play-off'larında Milwaukee Bucks, yarı final serisinin 7. maçında Brooklyn Nets karşısında uzatmalarda 115-111 kazanarak Doğu Konferansı Finaline yükseldi. Bucks, finalde serileri 3-3 olan Philadelphia 76ers-Atlanta Hawks'ın kazananı ile eşleşecek.

NBA'de play-off heyecanı tüm hızıyla devam etti. Nets, konferans yarı final serisi 7. maçında Barclays Center'da Bucks'ı ağırladı. Başa baş mücadeleye sahne olan karşılaşma boyunca skorda 20 defa üstünlük el değiştirdi, 10 kez de eşitlik sağlandı.

 

Milwaukee Bucks, Brooklyn Nets'i uzatmada 115-111 yenerek seriyi 4-3 kazandı ve Doğu Konferansı finaline yükseldi.

DURANT'İN SON SANİYE BASKETİ MAÇI UZATTI

Nets'in yıldızı Kevin Durant, bitime bir saniye kala zor pozisyonda attığı basketle maçı uzatmaya taşıdı. Yaklaşık 3,5 dakika sayı üretilemeyen uzatma periyodu sonunda rakibine üstünlük sağlayan Bucks, adını konferans finaline yazdırdı.

ANTETPKOUNMPO'DAN 40 SAYILIK PERFORMANS

Bucks'ta Giannis Antetokounmpo 40 sayı, 13 ribaunt, 5 asistle galibiyette başrol oynadı. Antetokounmpo, Elgin Baylor, Jerry West, Charles Barkley ve Tim Duncan'dan sonra NBA play-off'ları 7. maçında en az 40 sayı, 10 ribaunt istatistikleri yakalayan 5. oyuncu oldu. Konuk takımda Khris Middleton 23 sayı, 10 ribaunt, 6 asist, 5 top çalma, Brook Lopez ise 19 sayı, 8 ribauntluk performans sergiledi.

DURANT'İN 48 SAYISI YETMEDİ

Ev sahibi ekipte müsabakanın tamamında forma giyen Durant, 48 sayı, 9 ribaunt, 6 asistle mücadele etti. Durant, NBA play-off'ları tarihinde 7. maçta en fazla sayı üreten oyuncu olmayı başardı. James Harden 22 sayı, 9 ribaunt, 9 asist, Blake Griffin 17 sayı, 11 ribauntla oynadı.

Milwaukee Bucks, Doğu Konferansı finalinde Philadelphia 76ers-Atlanta Hawks (3-3) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...